Mąka paczkowana

divider

Mąka Tortowa

maka-tortowa

Mąka Tortowa to najjaśniejsza i najdelikatniejsza z produkowanych mąk. Polecamy ją do wypieku ciast biszkoptowych.

Mąka Reszelska

maka-reszelska

Mąka Reszelska to mąka uniwersalna. Szczególnie polecamy ją do wypieku ciast drożdżowych.

Mąka Luksusowa

maka-luksusowa-3

Mąkę luksusową polecamy do wypieku murzynków, pierników i ciast drożdżowych. Doskonale nadaje się do naleśników oraz na pizzę.

Mąka Warmińska

maka-warmiska

Mąka Warmińska to mąka uniwersalna. Polecamy
ją do wypieku ciast drożdżowych i babek.

Mąka Krupczatka

maka-krupczatka

Mąka Krupczatka stosowana jest jako dodatek do ciast kruchych. Znakomicie nadaje się do zaprawiania zup i sosów.

Mąka Chlebowa

maka-chlebowa

Mąkę Chlebową Żytnią stosuje się do wypieku domowego pieczywa na naturalnym zakwasie.

Mąka Razowa

maka-razowa

Mąka Razowa to mąka z pełnego przemiału żyta. Stosuje się ją do wypieku chleba razowego.

Mąka Graham

maka-graham

Mąka Graham to gruboziarnista mąka z pełnego przemiału pszenicy do wypieku chlebów i ciastek pełnoziarnistych.

Kasza Manna

kasza

Kasza manna z mlekiem to pożywny i tani posiłek nie tylko dla dzieci.