W sercu Warmii i Mazur

Nasz młyn położony jest w sercu Warmii i Mazur, pośród żyznych pól słynących z upraw zbóż konsumpcyjnych. To korzystne położenie pozwala nam produkować mąkę z surowców najwyższej jakości. Mąka z „Młynomagu” jest w 100% naturalna. W procesie produkcji nie stosujemy żadnych dodatków. Moc wypiekowa naszych produktów pochodzi jedynie z natury.

600 lat tradycji

Kontynuujemy ponad 600 letnią tradycję produkcji mąki w Grodzkim Młynie. Jest to prawdopodobnie najstarszy działający młyn w Polsce. Dlatego też nasza oferta skierowana jest przede wszystkim do piekarń wykorzystujących tradycyjną technologię wypieku – bez polepszaczy. Moc przerobowa młyna pszennego to 100 ton/dobę, zaś żytniego 60 ton/dobę. Nowoczesna technologia przemiału zapewnia wysoką i stabilną jakość naszej mąki.

Najważniejszy klient

Dążymy do tego, aby jak najlepiej zaspokajać potrzeby naszych klientów. Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje i uwagi dotyczące naszych produktów.